A 11-a zi de percheziţii la casa ororilor de la Caracal. De această dată ar putea fi sparte gropile cimentate din curtea lui Gheorghe Dincă

O nouă zi de percheziţii acasă la Gheorghe Dincă, înculpatul în cazul celor doua crime de la Caracal. Anchetatorii au obţinut o prelungire a mandatului de pecheziţie pentru alte 10 zile, după ce alte 10 zile au controlat fiecare colţişor din casa lui Dincă. 


De această dată anchetatorii vor să se insiste mai mult pe curtea inculpatului. Cei de la Administrația Domeniului Public au ajuns la locuinţa lui Dincă pentru a tăia iarba şi buruienile din curte pentru a înlesni munca criminalistilor. Curtea bărbatului are aproximativ 2000 de mp, o suprafaţa destul de mare de acoperit.


Un moment mult aşteptat este acela al spargerii gropilor cimentate din curtea lui Gheorghe Dincă. Acolo anchetatorii ar putea găsi noi indicii care ar apropia cazul de scenariul sumbru în care Gheorghe Dincă ar putea fi autorul mai multor crime decât a celor două pe care le-a recunoscut deja, vorbim de Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Adauga comentariu