Arta de a trăi în armonie. Sabina, craioveanca consultant în Feng Shui: “Toată lumea îl practică, însă fără să știe”

Feng Shui este o artă prin care se studiază energia vitală, un mod de a crea armonie în jurul tău. 

O craioveancă pe nume Sabina Bloju, de 41 de ani și economist de meserie a descoperit Feng Shui-ul, încă din adolescență. O pasiune veche, așa cum a spus ea, a fost și horoscopul. Prima dată a început cu cel european, urmând cel chinezesc. 

“A apărut și la noi suflul acesta cu horoscopul chinezesc”, a ținut să precizeze Sabina.

Este absolventă a cursului de Feng Shui, susținut de Anca Dimancea, în octombrie 2018, la București. 

“Încet încet am început să ascult mai multe emisiune de pe Youtube al dnei Anca și am văzut că se potrivesc niște lucruri și-am zis să aprofundez”, a povestit Sabina referitor la cursul absolvit.

Sabina ne învață cum putem să avem o casă Feng Shui, unde să predomine armonia și culorile vii.

“În primul rând evaluez spațiul. Mă duc, mă uit și-mi notez tot, inclusiv culorile, unde are mobila, unii mă lasă să mai fac și poze, după care fac măsurătorile. Iau busola specială care se numește Lopan și fac măsurătorile pe fiecare perete. Fac orientarea în funcție de planul casei, deci am nevoie de cadastru. Voi lucra pe acel cadastru, stabilesc punctele cardinale și sunt mai multe stele, cu diferite semnificații”, a adăugat aceasta.

Ne-a explicat cum stă treaba și cu prețurile, un consultant Feng Shui câștigă 3 euro/mp. Sabina se ocupă mai mult de casele sau apartamentele prietenilor, le ofere sfaturi cum să redecoreze pentru a trăi în liniște și armonie. 

“Am învățat că e bine să iei și un leu sau zece lei, chiar dacă faci pentru prieteni. Asta e una dintre regulile Feng Shui-ului, ca să-ți meargă bine, să ai prosperitate”, spune Sabina. 

Pe primul loc e sănătatea și protecția. Nu poți să faci prosperitate, fără să n-ai sănătate sau sprijin din partea familiei, a prietenilor. E bine să te înconjori de persoane care-ți dau o energie pozitivă. Cam despre asta e Feng Shui-ul. Toată lumea îl practică, poate fără să știe, a povestit Sabina Bloju, consultant în Feng Shui.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu