Atacuri declarative între Manda și Ponta inaintea votului pentru Guvernul Orban. Claudiu Manda: "Lumea urăște trădătorii ca tine, Victor"

Tensiuni între europarlamentarul Claudiu Manda si Victor Ponta, după ce cel din urmă l-a acuzat pe Manda că a negociat revenirea lui Mihai Tudose în PSD.

Claudiu Manda îi transmite pe pagina sa de socializare că lumea urăşte trădătorii ca el şi oricât ar încerca acum să facă pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşte pe nimeni.

"Observ că Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treabă de altfel. Vreau să-i transmit doar că suntem în această situaţie, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui şi a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru preşedinţia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern. Lumea urăşte trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşti pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit. PSD-istii, care au făcut campanie cu poză ta pe piept şi care ţi-au oferit toate funcţiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de ţine. Dacă nu crezi, deschide frigiderul... ",a scris Manda pe Facebook.

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, susţine că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL.

"Mergem mai departe - mai putini dar fara vanzatori! Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare - tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!", a afirmat Ponta pe Facebook.

 

 

Adauga comentariu