Autoturisme făcute praf în fata reprezentanței Dacia, pe Râului. Circulație blocata

Accidentul s-a petrecut în urma cu puțin timp pe strada Râului din Craiova. Este vorba despre un impact violent între doua autoturisme. Intervenția pompierilor și polițiștilor este în desfășurare.

O Ambulanta a ajuns la fata locului pentru a acorda primul ajutor unei victime. În urma impactului mașinile au fost făcute praf și un stâlp de electricitate a fost pus la pământ. "O femeie de 51 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe strada Râului, nu s.a asiguat la schimbarea direcției de mers către stânga, pentru a intra intr-o parcare și a intrat în coliziune cu un alt auto, condus in aceeași direcție de mers de un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care se angajase în efectuarea depășirii", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. Circulația este blocata între Românești și pana la intersecția cu Popoveni. 

"În total sunt trei auto avariate. În urma impactului dintre doua autoturisme a fost lovit și un stâlp de beton care la rândul lui a avariat cea de-a treia mașina. Ar fi două victime care în urma investigațiilor ar refuza să meargă la spital", au declarat cei de la ISU DOLJ.  

Sursa foto Oltenia Info Trafic Tube

Revenim

Adauga comentariu