Caz penal la un liceu din Calafat! Conducerea unității de învățământ pune zilnic în pericol zeci de elevi pe care ii învață conducere cu instructori care ar profesa fără sa fie legal angajați

Acuzații grave la adresa conducerii Liceului Tehnic Ștefan Milcu din Calafat.

Directorul unității de învățământ este acuzat de unul dintre cadrele didactice ca a înființat clase de conducere auto fără autorizație și plătește instructori auto fără ca aceștia sa fi urmat procedurile legale de angajare.

"Domnul director face legea în școală asta. A înființat cinci clase de conducere auto fără a avea autorizație ARR și plătește deja tot atâția instructori auto. Aceștia nu au aprobare și nici măcar angajați nu sunt. Ei sunt plătiți, semnează condica dar concursul ar urma sa aibă loc în perioada următoare. Nu se poate asa ceva, pune în pericol viețile elevilor care pe lângă faptul ca învață de la persoane neautorizate, mai fac conducere și pe utilaje vechi de când lumea, căzute", a declarat unul dintre profesorii de la Ștefan Milcu.

 

Cum nu am reușit sa dam de directorul liceului am luat legătura cu reprezentanții ARR cei care ar fi trebuit sa autorizeze înființarea celor cinci clase la liceul din Calafat. Răspunsul a venit rapid:

"Pentru Liceul Tehnic Ștefan Milcu din Calafat, Autoritatea Rutiera Romana ARR nu a eliberat autorizație de școală de șoferi auto", se arata în răspunsul celor de la ARR către Ziarul de Craiova.

În consecință, cele cinci clase funcționează ilegal, iar elevii nu ar trebui sa urce la volanul niciunei mașini.

Directorul unității din Calafat a ajuns in atenția presei după ce a apărut în mediul online un filmuleț cu el în care ar părea ca este beat crita în incinta scolii. Pentru aceasta fapta conducerea ISJ nu a luat nicio măsură pana în acest moment.

Acestea nu sunt singurele acuzatii care i se aduc directorului de la liceul din Calafat. S-ar părea ca domnul director taie și ar accorda ore profesorilor din școală după bunul plac și cu prioritate.

Adauga comentariu