Caz revoltător de pedofilie la Craiova. Fost polițist, reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

UPDATE: Fata minoră cu care polițistul a întreținut relații sexuale, a rămas însărcinată. Potrivit unor informații transmise de reprezentanții DGASPC, adolescenta a întrerupt sarcina.


Minora în vârstă de 14 ani și 11 luni s-a aflat în plasament la un asistent maternal profesionist din anul 2005 până în luna august 2019.
 

"Luând în considerare informațiile comunicate de asistentul maternal profesionist cu privire la anturajul copilului și comportamentul inadecvat al acestuia (încălcarea frecventă a regulilor, absenteism școlar și de la domiciliu, consum de tutun) managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru identificarea unor eventuale forme de abuz/exploatare/trafic asupra minorei. Ținând cont de faptul că asistentul maternal profesionist nu a mai putut să gestioneze corespunzător comportamentul copilului și, de asemenea, ținând cont de opinia copilului, au fost inițiate demersuri pentru înlocuirea măsurii de protecție”, conform verificărilor făcute de DGASPC Dolj.

///

Un bărbat de 33 de ani, din Craiova este bănuit de comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă printr-un sistem informatic.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Dolj, bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. Potrivit unor surse, fata avea o relație în adevăratul sens al cuvântului, cu fostul polițist. Minora este institutionalizată la un cămin al DGASPC Dolj, în Segarcea. Cei doi își trimiteau imagini și video-uri printr-o aplicație de pe telefonul mobil.

 

Cazul șocant de pedofilie a ieșit la iveală, după ce mai multe angajate de la căminul unde fata locuiește, au început să observe comportamentul ciudat al minorei.

 

Bărbatul a fost reținut pe data de 31 octombrie, pentru 24 de ore, iar Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de cel în cauză. Acesta era angajat din 2007 ca agent de ordine publica în cadrul Secţiei 5 Craiova, însă și-a dat demisia în urmă cu câteva luni.

 

Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an.

Din fotografiile pe care bărbatul le are pe o rețea de socializare, reiese că acesta are un băiețel.

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu