CRAIOVA Gazonul de pe Oblemenco este la mâna constructorului. Miercuri, ziua decisivă

Miercuri, 02 octombrie 2019 se va hotărî traseul pentru schimbarea gazonului de pe arena din Bănie. Constructorul va trebui să decidă daca va schimba el suprafața de joc sau va interveni Primăria Craiova.


Termenul limită a venit după lungi discuții purtate de edilii locali cu reprezentanții CNI și antrenorul echipei Unoversitatea Craiova, Victor Pițurcă. Acesta din urmă a făcut în ultimul timp mai multe declarații în care semnala nu doar starea proastă a gazonului de pe Oblemenco, ci și faptul că miroase foarte urât.


"După lungi discuții ale autorităților, am vorbit și cu cei din conducere, mi-aș dori ca la stadion aici să vină reprezentați ai Ministerului Mediului. Gazonul emană un miros, nu poți să stai acolo mai mult de 15 minute. Se simte și de afară. Pentru echipele vizitatoare este mai simplu, dar jucătorii noștri joacă de atâta timp pe el, joacă și cu teamă, și când fac o preluare, și când aleargă. Trebuie să realizeze că aici este în pericol viața unor oameni, atât a jucătorilor, cât și a spectatorilor“, a declarat Victor Pițurcă.


După ore de negocieri și discuții i s-a dat construcottorului un termen limită pentru schimbarea gazonului și acesta este miercuri.


"Gazonul va fi schimbat. Sunt două variante: una, să-l schimbe constructorul, în garanție. Aceasta e cea mai rapidă, s-ar face în cursul lunii octombrie, între 5 octombrie și 3 noiembrie, când e pauza competițională. Constructorul și-a luat toate informațiile, a văzut starea gazonului. Miercuri ne va anunța dacă va face lucrările sau nu. În situația în care constructorul va da un răspuns negativ, am stabilit că vom face împreună cu CNI schimbarea de gazon, urmând să ne îndreptăm împotriva constructorului pentru a recupera contravaloarea garanției. Dacă va fi schimbat de noi cu CNI, atunci gazonul va fi mixt. Nu vom face rabat de la calitate, voi schimba cu gazon de cea mai bună calitate. Dacă nu va face constructorul, ne va duce pe noi mult peste termenul din octombrie”, a declarat Mihail Genoiu.


Râmâne de văzut ce se va întâmpla cu suprafața de joc care în acest moment este potrivit reprezentanților clubului, impracticabilă.

Adauga comentariu