În Craiova nu se doarme niciodată. Un filmuleț despre cum sunt "percheziționate" mașinile în parcările din oraș. Cum acționează hoții la lăsarea întunericului

Imaginile sunt surprinse de o cameră de supraveghere montată în apropierea unor parcări din cartierul craiovean 1 Mai. Pe filmul pus la dispoziție de unul dintre locatarii blocurilor din zonă se poate distinge în intunericul nopții trei tineri, cel mai probabil minori, care cu glugile pe cap iau la puricat fiecare mașină din parcare.

Cei trei încearcă portierele pe rând, trag de fiecare ușă, poate-poate cineva a avut ghinionul să își uite mașina deschisă peste noapte. În parcare se află și o remorcă, se uită ușor sub prelată pentru a vedea dacă conține ceva interesant. Pentru că nu găsesc nimic la îndemână, cei trei pleacă mai departe, continuându-și periplul prin alte parcări, ce ies din aria camerei de supraveghere.

În ultima parioadă Craiova se confruntă cu o avalanșă de mașini sparte de hoții ce acționează noaptea. Dacă nu se trezesc cu mașinile sparte, proprietarii craioveni s-au trezit cu cauciucurile tăiate.

Nu mai târziu de 2 decembrie un bărbat de 60 de ani a fos arestat preventiv pentru că ar fi furat un telefon mobil si un portofel dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Craiova, prin spargerea portierei. De asemena, folosind același mod de operare, băbatul ar fi furat o geantă și un portofel dintr-o altă mașină.

sursa video Este din Craiova daca..

Adauga comentariu