Decizie de ULTIMĂ ORĂ în privința gazonului de pe Oblemenco

Autoritățile locale craiovene așteptau miercuri răspuns din partea constructorului cu privire la modalitatea de schimbare a gazonului de pe arena din Bănie. Răspunsul a venit.


"Este miercuri și așa cum am promis, miercuri așteptam un răspuns de la constructor în privința modului de schimbare a gazonului. Acest răspuns a venit. Acum câteva momente, am avut o discuție telefonică cu conducerea CNI, constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon, există două variante la ora aceasta: o variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural pe strat de nisip conform speificațiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect, există și a doua variantă de înlocuire a gazonului cu un gazon hibrid. Această variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor, marea parte a profesiniștilor din fotbal și este o măsură și o variantă pe care și noi o agreem. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluției tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanțare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenței de valoare", a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.


În consecință Primăria Craiova va suporta o parte din costurile noului gazon, cofinanțând investiția CNI. Cel mai probabil schimbarea gazonului se va face în perioada octombrie-noiembrie 2019.

Adauga comentariu