Familia Alexandrei refuză să o înmormânteze. “Vă rugăm, dacă faceți rugăciuni pentru ea, să o faceți la vii, nu la morți”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a ținut să precizeze, printr-o postare, că a discutat cu familia fetei de 15 ani și au hotărât să aștepte până când trupul copilei va apărea, viu sau nu.

Familia tinerei refuză s-o inmormanteze, iar dacă cineva se roagă pentru Alexandra, este rugat să o facă la vii, nu la morți.

“Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE pana cand trupul ei viu sau nu va apare si atata timp cat in sufletul nostru vom SIMTI ca este vie. Asa ca va rugam daca veti face rugaciuni pt EA sa o faceti la vii nu la morti!”, a explicat Alexandru Cumpanașu.

În plus, acesta sustine, referitor la suspect, că nu va crede niciodata teoria psihopatului singuratic. Dupa spusele lui Cumpanasu, Gheorghe Dinca nu a actionat singur. 

“NU ma las pana cand TOATA reteaua care a rapit-o si maltratat-o pe Alexandra nu va fi prinsa!”, a adăugat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Adauga comentariu