Flyere de mobilizare pentru mitingul din Bucureşti. Craiovenii s-au trezit cu mesaje pe geamurile maşinilor lor

După ce Primăria Capitalei a anunţat miercuri că a aprobat organizarea protestului pentru data de 10 august în Piaţa Victoriei, joi au şi apărut şi primele manifestaţii de susţienere a mitingului în Craiova.


Oamenii s-au trezit joi dimineaţă cu flyere prinse în parbrizul autoturismelor, mici hârtii cu indemnuri de a ieşi la proteste în stradă.


"Oameni buni, suntem într-un moment crucial. Am ajuns la fundul prăpastieişi în plus avem mâinile şi picioarele legate. Avem drepturi şi ele trebuie respectate. Sâmbătă, 10 august 2019, avem ocazia să ne unim vocile pentru a începe revenirea la normalitate. În Piaţa Victoriei la Bucureşti sau oriunde ne vom afla avem obligaţia morală de a lua atitudine, pentru a schimba actuala stare de lucruri. Pentru voi, pentru familiile voastre, pentru prietenii vostri cereti-va drepturile!", sunt mesajele gasite pe masinile din Craiova.


Protestul ce se pregateste pentru sambata se vrea a fi cel putin la fel de amplu ca cel de anl trecut de pe 10 august. Atunci insa evenimentele din Bucuresti s-au sfarsit dramatic cu scanda intre protestari si fortele de ordine. 

Adauga comentariu