(FOTO) Muncitorul ”Dorel” lovește din nou, la Moțăței. Locuri de joacă pentru copii în valoare de 25.000 de lei, montate la un an de la achiziționare

Grădinițele din Moțăței au locuri de joacă pentru micuți în valoare de 25.000 de lei. Deși piesele au fost achiziționate cu bani din bugetul local, anul trecut, au fost montate anul acesta. Primarul Enea Constantin a precizat pentru Ziarul de Craiova că părculețele sunt suficient de mari pentru numărul de copii de la cele două grădinițe: 16 la o unitate de învățământ, 30 de micuți la cealaltă. 

”N-o să umplem toată curtea de locuri de joacă. Pentru numărul de copii care mai sunt la grădiniță, este suficient”, a declarat edilul. 

Primăria Moțăței a postat fotografii cu noile locuri de joacă pentru copii, însă câțiva din localnici au avut de obiectat. Una dintre probleme ar fi topoganul. Mai exact, acesta nu este asezat in totalitate pe partea amenajată cu pavele. Când unul din copii se va da pe topogan, va cădea cu picioarele pe iarbă și nu pe pavele. 

 

Adauga comentariu