(FOTO) O craioveancă a dat munca stresantă de secretară pe o afacere cu bijuterii handmade, realizată direct din sufragerie

Emanuela este o craioveancă care și-a deschis propria afacere, cu bijuterii handmade, și care lucrează din propria sufragerie. Femeia a trecut de la munca stresantă de secretară și și-a dezvoltat pasiunea într-o afacere.

 

De mai bine de zece ani, craioveanca își cumpără pietre semiprețioase de peste hotare, pe care le transformă mai apoi, în bijuterii de toate formele. 

 

 "Am peste 500 de modele de bijuterii. Prețurile celor mai simple pornesc de la 5 lei si cele mai migaloase sunt cele din sarma argintata”, a spus Emanuela. 

Întreaga poveste a pornit de la o bratara realizata din cateva pietre primite cadou si a ajuns sa-si deschida propria firma, pe care o gestioneaza cu succes din...sufragerie. 

 

Emanuela Carla consideră că munca de la domiciliu este un avantaj.

 

“Lucrez, imi fac si treaba acasa, am grija si de familie si ma odihnesc lucrand", spune aceasta.

Femeia lucrează cu drag și spor de acasă, iar comenzile se fac online. Prețurile pornesc de la 5 lei pentru bijuteriile care se pot realiza in cateva minute si pot ajunge la peste 100 de lei pentru bratarile si colierele confectionate din sarma argintata si pietre semipretioase.

 

 

Adauga comentariu