FOTO. Olteanul care a dus pasiunea lui spre performanță. Tânărul și-a început drumul către succes de la pasiunea pentru fotografie

Răzvan are 25 de ani și este din Slatina. După trei luni la o școala de fotografie, din Craiova, tânărul și-a făcut propria afacere. Din pasiune a ieșit o meserie bănoasă. Și-a dat seama la o petrecere cu prietenii că prima lui dragoste este fotografia. Cu un aparat nu foarte performant, Răzvan a început să meargă la evenimente. Filmează, fotografiază și editează.

De cinci ani, olteanul e fotograf profesionist. Merge la evenimente peste tot în țară, dar mai ales în Slatina și Craiova, are ședințe foto cât îi cuprinde programul, iar de studio se ocupă când poate. La început a pornit cu un mic studio și pe cont propriu,iar acum tânărul se poate lăuda cu un profit bun. Cu primii bani câștigați și-a cumpărat un nou aparat. De atunci și până în prezent și-a achiziționat aparatură de mii de euro. Este pe cale să-și deschidă propriul studio în orașul natal și are de gând, ca pe viitor, să se extindă și-n orașul în care a învățat bazele fotografiei: Craiova.

În prag de sărbători, tânărul fotograf are agenda plină cu locuri rezervate. Familii, cupluri, grupuri de prieteni și-au făcut rezervare pentru o ședință foto în cadrul amenajat cu decorațiuni speciale. La Răzvan în studio, Crăciunul vine mai repede. Într-un decor tematic, cu accesorii și obiecte de recuzită, tânărul fotograf își îndrumă clienții pentru cele mai simpatice fotografii. 

“Perioada sărbătorilor este una destul de aglomerată. Mai am 15 ședințe de Crăciun programate. Prețul unei ședințe este de 350 lei cu album 20x20 și 450 lei cu album si tablou canvas 80X50. Toți banii pe care-i câștig în urma evenimentelor, îi investesc. Cei mai mulți în aparatura de care am nevoie”, ne spune Răzvan Valcica.

După toată agitația din timpul anului, în prag de Crăciun, un shooting foto este cadoul perfect. Copiii sunt cei mai încântați de fotografiile amuzante și în ton cu sărbătorile de iarnă. O ședință foto este un dar original pentru un Crăciun de ținut minte.

Adauga comentariu