(FOTO) Sorina, între America și România. În timp ce foștii asistenți maternali continuă lupta, pe internet apar noi imagini cu fetița fericită alături de familia adoptivă

Adelina Balanescu, fata foștilor asistenți maternali, a transmis un mesaj celor care o cresc acum pe Sorina. Mai exact, noua familie să nu încerce să-i inducă fetiței ideea că cei care au crescut-o până la 8 ani, au uitat-o.

” Nu cred c-ar fi adevărat că Sorina nu vrea să audă de noi, vă e frică mă bucur că noi încă putem să vă zguduim lumea pe care voi incercați să o construiți prin minciuni și abuzuri va veni ziua să plătiți legal pentru ce a ce faceți nu o să reușiti nici in 100 de ani să vă spălați imaginea de monștri pe care singuri v-ați făcut-o nu uitați Sorina e un copil prea deștept pentru mintea voastră cu IQ scăzut”, este mesajul postat de Adelina Balanescu.

foto: Adelina Balanescu

 

În tot acest timp, pe internet apar noi fotografii cu micuța Sorina, alături de frații și părinții adoptivi, soții Săcărin. Fetița este cu zâmbetul pe buze, ia lecții de gimnastică, cântă la pian sau învață engleză.

foto: Un român in SUA

Adauga comentariu