Gelozia bat-o vina! Și-a furat fosta soție de la părinți și a bătut-o pentru ca și-a făcut alt iubit. Doljeanul gelos s-a ales cu dosar penal

Alerta a fost data de mama fetei rapite. Tânăra de 21 de ani din Cerat a fost luata cu forța de la domiciliu de fostul soț ajutat de fratele sau. Cei doi au băgat-o într-o mașină și au plecat in tromba într-o direcție necunoscuta.

Polițiștii au plecat imediat în căutarea fetei și au identificat doua bărbat de 33 de ani, respectiv 35 de ani, în comuna Calopar de unde au fost conduși la sediul Poliției Segarcea. Se pare ca tânăra era despărțită de soțul său de aproximativ o luna și jumătate, iar în acest timp doljeanca s-ar fi aflat la Constanța unde ar fi început o alta relație.

Pe fondul geloziei ai aflând ca tânăra a revenit la domiciliul părinților sai, bar tul a mers la locuința acestora unde a purtat discuții cu privire la cei doi copii rămași în întreținerea sa, discuțiile degenerand. Din cercetările polițiștilor se pare ca bărbatul împreună cu fratele acestuia au întrat fără drept în locuință socrului sau de unde cu forța ar fi luat-o pe tânăra de 21 de ani pe care au urcat-o în mașină și au plecat spre Segarcea.

Pe drum și în locuință acestuia din Calopar ar fi agresat-o fizic pe tânăra și ar fi amenințat-o cu moartea.

Cei doi frați s-au ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare, lovire și alte violente și lipsire de libertate în mod ilegal. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați cu propunere de arestare preventivă.

Adauga comentariu