Imagini catastrofale de la turiștii craioveni aflați în Grecia. Furtuna i-a speriat și au plecat mai devreme acasă. Specialiștii ANM avertizează că ciclonul din Grecia s-ar putea îndrepta spre România

Turiștii craioveni care se află în Grecia în aceste zile au trecut prin clipe groaznice în timpul furtunii care a devastat Peninsula Halkidiki. 


Imaginile trimise de aceștia pentru Ziarul de Craiova surprind dezastrul rămas în urma vijeliei. Stâlpi de curent retezați de vântul puternic, benzinării distruse, copaci rupțti căzuți pe garduri, mașini și case.


Mulți dintre turiștii craioveni speriați de vremea rea care au lovit Peninsula au plecat spre casă chiar și cu câteva zile mai devreme.


Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie avertizează. Ciclonul din Grecia s-ar îndrepta către România. Vremea rea ar acapara Oltenia, Vestul, centrul țării și zona de munte.  Aceștia monitorizează ciclonul și spun că sâmbătă dimineața s-ar putea produce fenomene meteorologiec severe în țara noastră. Duminică se menține gradul ridicat de instabilitate atmosferică, cu cantiătți mari de precipițatii in special în Est și Sud-Est.

Adauga comentariu