Inaugurarea Stadionului de Atletism din Craiova vine și cu prima competiție. Întâlnire de gradul zero între autoritățile locale și Președintele Federației Romane de Atletism

"Ne despart câteva momente până când vom găzdui prima competiție pe Stadionul de Atletism. Am avut astăzi o întâlnire cu Președintele Federației Române de Atletism, domnul Florin Florea, pentru a stabili un calendar competițional pe noul stadion de atletism pe care îl vom finaliza în acest an. Am stabilit împreună ca la inaugurarea stadionului din luna Aprilie să organizăm și o competiție de atletism internațională. Este cea mai mare, mai amplă și completă investiție în infrastructura destinată competițiilor de atletism din România, fapt ce l-a surprins plăcut pe domnul Florea. Cu ocazia acestei întâlniri i-am transmis intenția noastră de a organiza o competiție de nivel European pentru seniori pe acest stadion. Ne bazăm pe suportul Federației Române de Atletism pentru a ne depune candidatura la primul Campionat European disponibil",a declarat Mihail Genoiu, primar Craiova.

Lucrările la stadionul de Atletism sunt în plina desfășurare și se apropie cu pași repezi de final. Costul total al arenei este de peste 46 de milioane de lei iar ordinul de începere a fost dat în iunie 2019. Durata de execuție este de 10 luni. Arena va avea 5000 de locuri.

Adauga comentariu