Incendii pe banda rulanta pentru pompierii doljeni in acest sfârșit de săptămână. A luat foc vegetația uscata de pe câmpuri, dar și o locuință din Motoci

În perioada 24-26.01.2020, echipajele de pompieri, din cadrul inspectoratului au intervenit pe raza județului Dolj, pentru stingerea a 22 incendii de vegetatie uscată, unde au ars peste 445 hectare de vegetatie uscată.

 

Cauza probabilă a incendiilor fiind focul deschis în spații deschise.

Printre zecile de incendii de vegetație uscata pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei persoane, din com. Mischii, sat Motoci, str. Agromecului.

"La sosirea echipajelor de pompieri, a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 77 ani care a suferit un atac de panică, fiind asistată de echipajul de prim-ajutor, aceasta refuzând transportul la spital. În urma incendiului a ars aproximativ 20 mp din acoperișul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă, mobilier și materiale textile dintr-o încăpere. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric defect)", au declarat cei de la ISU Dolj.

Adauga comentariu