Investiție de 3 milioane de lei la Segarcea. O grădiniță cu program prelungit care poate rivaliza cu multe ce acest fel din Craiova

Grădiniță cu program prelungit nr. 3 din Segarcea a fost reabilitata și dotata cu 3 milioane de lei, bani din bugetul local.

„Am venit în Segarcea pentru a vedea această realizare deosebită a autorităților locale, dusă la bun sfârșit din sursele proprii ale primăriei. Putem spune că este un edificiu extraordinar pentru cei 60 de copii care vor veni aici, cu o dotare modernă și cred că rivalizează cu multe dintre grădinițele din Craiova",a declarat Ion Prioteasa, președinte CJ Dolj.

Potrivit autorităților județene aproape 2,3 milioane de euro au fost investit pana acum în educație la Segarcea, fiind cele mai mari investiții din ultimele patru decenii în acest domeniu.

„Este o investiție pe care am derulat-o cu fonduri locale, o investiție necesară, deoarece vechea clădire în care funcționa unitatea nu oferea condițiile necesare unui act educațional de calitate", a adăugat primarul orasului Segarcea.

Adauga comentariu