Isidor Raducea candidează ca INDEPENDENT la Consiliul Local Craiova. Ce l-a determinat pe fostul PNL-ist să acționeze singur

Isidor Raducea a demisionat din PNL în 2018. De atunci s-a implicat foarte mult în proiecte sociale. S-a hotărât și candizeaza independent pentru o fucnție de consilier local in cadrul Consiliului Local Craiova.

"Candidez pentru că doresc să mă implic și este mult mai eficient să o fac dinăuntru decât din afară. Sunt mai hotărât ca oricând să mă lupt cu un sistem de care ne-am săturat și pe care trebuie să-l atacăm frontal dacă vrem să trăim demn în acest oraș. Craiova este orașul în care m-am născut, am crescut și am învățat. Craiova este orașul în care vreau să trăiesc. Craiova este casa mea", a declarat Isidor Raducea.

Raducea își întărește decizia prin oferirea unor explicatii legate de viața sa personală.


"Sunt Isidor Răducea și am 43 de ani. Sunt tatăl lui Darius (8 ani) și soțul Mihaelei. Sunt antreprenor în domeniul panificației. În ultimii ani, ca simplu cetățean, m-am implicat în acțiuni de ecologizare și de donare de sânge. Craiovei îi datorez formarea mea profesională (licențiat în Științe Politice și absolvent de master în Științe Administrative la Universitatea din Craiova)", a mai adaugat Raducea.

 

Adauga comentariu