Lia Olguta Vasilescu, concluzii după Comitetul Executiv: "Ne așezăm în dispozitiv de lupta". Vasilescu a vorbit si despre rolul pe care l-a avut în campania electorala

Lia Olguta Vasilescu, fosta șefa de campanie a Viorica Dăncilă, a ținut sa clarifice câteva lucruri in dimineața imediat următoarea Comitetului Executiv și a făcut-o pa pegina personala de socializare.

"Citind presa la o cafea, vad ca apare peste tot stirea ca as fi cerut eu, tocmai eu, demisia Vioricai Dancila din fruntea partidului. Total gresit! Am fost printre primii lideri PSD care au asumat greselile din campanie si nu numai si care si-a prezentat demisia. Ceea ce s-a intamplat ieri, demisia intregului BPN, este un lucru normal si reconstructia partidului trebuie sa inceapa cat mai repede, fiindca e un an greu in fata", a precizat Vasilescu pe pagina sa de socializare.

Mai mult decât atât, parlamentarul de Dolj a ținut sa clarifice ca rolul ei în campanie nu a fost să-i facă discursurile candidatului PSD la prezidențiale ci doar sa mobilizeze partidul.

"In ceea ce ma priveste, cred ca lumea si-a format o parere idilica despre rolul meu in aceasta campanie. Eu nu am facut strategii, nu am creat mesaje pentru candidat, nu am lucrat programul candidatului etc. Cu siguranta, o strategie gandita de mine nu s-ar fi pliat pe profilul candidatului. Toate astea au fost facute de o firma de consultanta, selectata de doamna Dancila. Rolul meu a fost doar sa mobilizez partidul.19 judete au avut un scor electoral peste 40 la suta, iar alte 17 peste 30 la suta. Din punctul meu de vedere, anul viitor partidul poate scoate, fara probleme, un scor electoral cu 4 in fata, mai ales ca PNL ne ajuta zilnic. Nu a fost o noapte a cutitelor lungi, nu a fost scandal, nu au fost jigniri! Pur si simplu, ne asezam in dispozitiv de lupta", a adăugat Olguta Vasilescu. 

Adauga comentariu