Locurile de joaca din Craiova vor fi închise. Respectarea legii va fi supravegheata de polițiștii locali care vor lua masuri drastice pentru părinții care-și scot copii în astfel de spatii

Locurile de joacă vor fi închise imediat după ce vor fi igienizate și dezinfectate, susțin reprezentanții Primăriei Craiova.

"Am demarat de astăzi procesul de igienizare și dezinfectare al locurilor de joacă din Craiova. Imediat după vom închide aceste locuri de joacă pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19. În această perioadă dificilă am vrea să mulțumesc tuturor părinților care înțeleg că prin evitarea locurilor de joacă protejază sănătatea copiilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Politia locala va verifica respectarea acestei decizii si va lua toate masurile necesare pentru ca ea sa fie respectata si pusa in aplicare. "Măsura nu este una “represivă”, decizia nu este una ce îngrădește drepturile cetățenilor garantate prin Constituție. Este o măsură luată la nivel local și apelăm la buna credință a locuitorilor. În concluzie, nu se vor da amenzi, cel puțin deocamdată. În funcție de situația la nivel național și în conformitate cu decretul emis ieri se pot aplica și sancțiuni pe viitor", au mai adăugat reprezentanții Primăriei.

Adauga comentariu