Luiza Melencu ar fi trecut de nenumărate ori granița ilegal. Mama acesteia povestește cum fetele ei au dat mită pentru a ajunge în Italia

Monica Melencu a povestit cum fetele ei au trecut ani la rând granița ilegal, pentru a ajunge în Italia. La frontiera de la Bechet, Luiza și sora ei dădeau 50 de euro pentru a trece granița, după cum a spus Monica Melencu.

 

Fără procură sau pașaport, Luiza ajungea în Italia cu 100 de euro drumul și 50 de euro când nu era tatăl sau mama acesteia cu ea. 

 

“N-aș fi prima persoană, mi-ar fi trebuit procură. Nu-i de acum, e de ani în urmă, nu-s prima mamă care-și scoate copilul fără procură. Luiza a ajuns de fiecare dată în siguranță. Fiicele mele au trecut granița cu 50 de euro amândouă și acum 7 ani, când nu erau majore”, a spus mama Luizei.

 

Femeia a dorit să atragă atenția asupra faptului că fiicele ei au trecut granița pe la Bechet ani la rând dând mită. Cât despre Dincă, astăzi acesta a stat trei ore la Institutul de Medicină Legală, unde a răspuns la întrebările specialiștilor. Astăzi s-a încheiat expertiza psihiatrică și se va decide dacă bărbatul a avut discernământ sau nu.

Adauga comentariu