Mall-ul din Craiova își reduce programul pentru vizitatori. Scările, lifturile, toaletele, cafenelele sunt des dezinfectate, restaurantele au fost reorganizate pentru e evita aglomerația

Pentru siguranta clienților ElectroputereMall, am decis ca, incepand de luni, 16 martie 2020, programul de functionare sa se desfasoare in intervalul 12.00 – 20.00.

Exceptii de la programul redus: Farmaciile (9:00 – 22:00) Auchan (08:00 – 22:00) Cazinourile (non-stop; in afara intervalului 12:00 – 20:00, accesul in cazino se va face doar prin exteriorul mall-ului)

Cinematograful si sala de sport vor functiona in programul general (12:00 – 20:00)

"Monitorizam in permanenta situația la nivelul centrului comercial si actionam in conformitate cu masurile impuse de autoritati. Pe langa reducerea programului, in aceasta perioada, am mai dispus urmatoarele:

-dotarea tuturor intrarilor cu dispozitive cu dezinfectant pentru maini 

-cresterea frecventei zilnice de utilizare a dezinfectantilor in spatiile puternic circulate (toalete, scari rulante, lifturi, zone de relaxare, restaurante si cafenele)

-instalarea mesajelor de informare pentru a creste gradul de constientizare in randul clientilor 

-reorganizarea spatiului in zona de restaurante in vederea evitarii unei supraaglomerari 

-organizarea unei dezinsectii profesionale complete pe toate spatiile comune (coridoare, toalete, cai de circulatie) 

-anularea, pe termen nedeterminat, a tuturor campaniilor / actiunilor / evenimentelor care ar fi putut aduna un numar mare de persoane intr-un spatiu restrans", comunica cei de la Electroputere Mall.

Adauga comentariu