Mașina câștigătorului Masterchef Ciprian Ogarcă a fost furata noaptea trecuta. Hoții s-au plimbat ce s-au plimbat cu ea după care au abandonat-o pe o strada din Craiova

Vorbim despre mașină de livrări a craiovenaului Cristian Ogarca.

 

"Buna seara ! In aceasta seara mi s-a furat mașina de pe strada Împăratul Traian din zona pizzeriei PrazVegas ! Mașina este cea din imagini : Opel Corsa C -Roșie , DJ 98 PRZ ! (Inscripționată cu ShaormaVegas). In cazul in care o vedeți , va rog mult sa ma anuntați imediat ! Mașina este declarată furată și data in urmărire generala! Mulțumesc frumos", asa suna apelul disperat al câștigătorului Masterchef seara trecuta.

Mașina care era și inscriptionata a fost gasita abandonata în aceasta dimineața pe o strada din Craiova. "In noaptea de 18/19 martie politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizati de catre un barbat de 30 de ani, din Craiova, cu privire la furtul unui autoturism de pe strada Imparatul Traian, care fusese lasat neasigurat si cu cheia in contact. In aceasta dimineata, in urma verificarilor efectuate, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au gasit autoturismul in cauza, acesta fiind abandonat pe o strada din Craiova. Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea identificarii autorilor, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat", au declarat polițiștii.

Adauga comentariu