Medicii de la ATI din cadrul Spitalului Județean Craiova au nevoie de ajutor. Mai au echipamente de protecție doar pentru maxim doua săptămâni. Se pot face donații

"Ajută-ne sa te protejam", asa suna strigatul de ajutor venit din partea medicilor de la Sectia de Anestezie și Terapie Intensiva a Spitalului Județean din Craiova.

Nu mai au echipamente de protecție. Combinezoane, ochelari de protecție, măști, mănuși de unica folosita și multe alte astfel de echipamente le mai ajung cadrelor medicale din prima linie, maxim doua săptămâni.

 

"Un apel pentru toti oamenii care doresc sa ni se alature in lupta noastra cu aceasta pandemie. In prezent sectia ATI a SCUJ Craiova are stocuri de materiale de protectie asigurate pentru o perioada scurta de timp (aprox 1-2 saptamani), in special prin contributia personalului. Avem si promisiunea MS ca vor veni in curand materialele de protectie si speram sa nu ramana o promisiune. Din evolutia dramatica a evenimentelor din tarile vestice (sau chiar SUA) care au un sistem medical mult mai finantat decat al nostru, putem observa ca au ajuns destul de repede la epuizarea materialelor de protectie. Apelul nostru este sa ne ajutati acum pentru ca si noi sa va putem ajuta. Va multumim! Personalul ATI al SCUJ Craiova".

Puteți face donații în contul de mai jos: Cont ING Sucursala A.I.Cuza Craiova RO47INGB0000999910193213 Calina Nelu Vivi, medic ATI Craiova 0766555768.

Adauga comentariu