Moș Crăciun își lasă renii acasă anul acesta și vine în Craiova cu autobuzele noi, ce sunt pregătite pentru livrare. Imagini cu noile autobuze în care se vor plimba craiovenii de la jumătatea lunii decembrie

Autoritățile locale au făcut anunțul. Noile autobuze euro 6 sunt gata de livrare și vor ajunge în Craiova la jumătate lunii decembrie, astfel că de sărbători craiovenii au mari șanse să se deplaseze ditnr-un loc in altul al orașului în condiții mai mult decât decente.


"Primele 25 autobuze ce vor ajunge în Craiova la jumătatea lunii decembrie sunt aproape finalizate, se fac acum ultimele retușuri. Parcul auto al RAT va fi întregit cu 25 autobuze anul acesta și 13 autobuze anul viitor, în februarie, în total 38 autobuze noi. Licitația pentru autobuzele electrice este în curs iar în paralel, RAT SRL desfășoară un program propriu de înoire al parcului auto", a declarat Mihail Genoiu, primar Craiova.


Cele 25 e autobuze reprezintă doar o parte din autobuzele achiziționate de Primăria Craiova din bani împrumutați de la BERD. 
Firma care a câştigat licitaţia este BMC Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ, din Turcia, fondată în anul 1964, la Izmir. 

Adauga comentariu