Nistor Duval se întoarce în forță în administrația centrală. Pe ce funcție se întoarce olteanul care a dat provincia pe capitală

Nistor Duval Se intoarce la ISTCR, inspector de stat, funcție pe care a mai deținut-o în urmă cu doar cîteva luni când a fost demis de ministrul Transporturilor la acea vreme, Cuc, în urma unor controale efectuate în zona Moldovei.


Demiterea lui, din octombrie 2019 a creat un val de nemulțimire în rândul angajaților ISCTR care au inițiat un protest și au amenințat cu grevă la acea vreme.


Angajații îl voiau înapoi pentru că spuneau ei, în doar cele doua luni cât a ocupat această funcție au fost deblocate și demarate multe situații în care instituția ar fi fost pusa de fostul șef. De asemena, angajații susțineau atunci că Duval ar fi fost demis pentru că nu ar fi vrut să comită ilegalități. În acest sens, în toamna anului 2019 angajații au formulat o petiție pentru președintele Iohannis în care îi expuneau toate motivele pentru care era cel mai potrivit om pentru această funcție.


Nistor Duval conduce în acest moment ALDE Dolj, după ce Cupă a ales să plece la PMP.

Adauga comentariu