Nunta care a reunit PSD, PNL și PRO România la aceeași masă. FC U și CS U au stat sub același acoperiș la cel mai mare eveniment din viata consilierului local Adriana Ungureanu

Mare bairam în acest weekend la Craiova. Consilierul local din partea PNL Adriana Ungureanu și-a măritat fata, pe Cristina Ungureanu. 

Evenimentul, unul cu ștaif a avut loc la restaurantul Ambasador din Craiova și la petrecere au luat parte peste 900 de persoane, prieteni, rude și oameni apropiați.

Nunta Cristinei Ungureanu a ținut sub același acoperiș, pe unii chiar la aceeași masă, liderii și membrii tuturor partidelor politice din filialele locale, cei pe care, în puținele dăti când ii vedem împreună, de cele mai multe ori se cearta sau se evită. 

Evenimentul i-a adus împreună pe administratorul orașului, Sorin Manda, Rela Filip, directorul RAADPFL Craiova, Cristi Mitricof, directorul Sălii Polivalente. Cei trei sunt cunoscuți pe plan local ca reprezentând PSD în teritoriu.

De altfel directorul RAADPFL Craiova a și postat la una dintre fotografiile alături de Adriana Ungureanu ca "indiferent de culoarea politica, prietenia rezista". 

Alături de ei au petrecut consilierii PNL și reprezentanții partidului Mario Oprea și Marian Jean Marinescu. 

De la Pro Romania la petrecere a fost chiar președintele partidului la nivel local, Florinel Stancu, care cel mai probabil în cei 900 de invitați și-a cautat primar pentru Craiova, după ce Solomon s-a supărat și s-a retras. 

Evenimentul a așezat la aceeași masa reprezentanții celor doua echipe de fotbal craiovene, FC Universitatea și CS Universitatea, cele doua echipe care în teren nu se agreează.

Bineînțeles de la un eveniment de o asemenea amploare nu puteau sa lipsească artiști desăvârșiți. Cântecul de tradiție "I-ați mireasa ziua buna" a fost interpretat de nimeni alta decât Maria Ciobanu, dansul mirilor de Marcel Pavel pe lângă care au fost mulți alți interpreți precum Petrica Matu, Constantin Enceanu. 

Nașii tinerilor căsătoriți sunt fiica și ginerele lui Constantin Enceanu, Cătălina și Florin. 

La petrecere au luat parte și handbalistele Craiovei pe care știm ca Adriana Ungureanu le apreciaza și le susține. 

 

 

Adauga comentariu