O nouă minivacanță pentru bugetari. Ce instituții publice iau o pauză de la muncă

Românii care lucrează în instituțiile publice vor avea din nou, patru zile de concediu. Minivacanța bugetarilor va începe de pe 15 august, când românii prăznuiesc sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, declarată prin lege, zi liberă. Cum sărbătoarea cade într-o zi de joi, românii se pot bucura și de ziua de vineri, declarată liberă, în urma unei decizii luate de Executiv. Urmează zilele de week-end, tot libere, ca întotdeauna.

Poșta Română ia o pauză de la lucru, toate oficiile poștale urmând să fie închise între 15-17 august. Funcționarii urmează să recupereze ziua de 16 august, după cum vor decide șefii instituțiilor. Craiovenii care au de trimis colete sau scrisori de dragoste, sunt rugați să revină la Poștă, după 17 august. 

 

Programul de la Sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dolj poate să difere, însă nu va fi închis. Craiovenii sunt așteptați joi, de Sfânta Maria, până în ora 16.30 și de luni până vineri, între orele 8.30-18.30.

 

În zi de sărbătoare, pe 15 august, patronii de la privat au scurtat programul. De exemplu, sălile de fitness din oraș vor avea program scurt. 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu