O polițistă a Penitenciarului de Maxima Siguranță din Craiova confirmata cu coronavirus. Detalii despre angajata care a acum se afla în spital

Angajata a fost confirmata joi, 04 iunie și se afla internata în acest moment în spital unde primește tratament. Din primele informații se pare ca ar fi vorba despre sora unui cadru medical de la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova. 

Colegii polițiști au fost plasați imediat în izolare la domiciliu. O parte dintre aceștia au fost deja testati pentru noul coronavirus.

 

In urma solicitării făcute de ziarul de Craiova reprezentanții Penitenciarului au confirmat cazul. 

"Vă informăm că, joi, 04.06.2020, un angajat al Penitenciarului Craiova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare își exercita atribuțiilede serviciu în sectorul administrativ și nu a interacționat cu persoane private de libertate.La nivelul unității, contacții identificați în rândul personalului vor rămâne la domiciliu,urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Dolj. Spațiile de lucru sunt dezinfectate și se asigură continuitatea activităților.Precizăm că, până la acest moment, cu excepția cazului sus-menționat, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Craiova. De asemenea, la nivel de sistem, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiilede de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS COV 2", comunica Penitenciarul pentru Ziarul de Craiova.

Adauga comentariu