Olguta Vasilescu îl ia pe Klaus Iohannis la rost: "Neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? "

Parlamentarul de Dolj a publicat duminică seara pe contul său de socializare un mesaj transant pentru președintele României, Klaus Iohannis. Aceasta l-a întrebat dacă i-a plăcut drumul până la Craiova și i-a transimis că dacă o numei ministru la Transporturi până acum era jumătate realizat.


"Klaus, neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut!", a scris Olguța pe pagina sa de socializare.


Mesajul parlaemntarului vine după ce Klaus Iohannis prezent sâmbătă la Craiova la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Oltenia, a acuzat Guvernul de lipsa unei autostrăzi Craiva- Pitești.


„Am venit evident cu mașina de la București. Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Pitești la Craiova. M-am așteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Pitești. Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin țară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem", a declarat Klaus Iohannis.

Adauga comentariu