Olguta Vasilescu își "securizeaza" drumul de mare viteza Craiova-Pitești. Vasilescu către PNL: "Sa va vedem pe voi"

Parlamentarul de Dolj Lia Olguta Vasilescu vrea sa fie sigura ca nu își va însuși nimeni, cu atât mai puțin PNL, realizările guvernării PSD.

Și începe prin a-și "securiza" drumul Craiova-Pitești. În urma cu câteva ore parlamentarul a postat pe pagina personala de socializare câteva poze cu lucrările la drumul expres. Vasilescu a vrut sa arate stadiul lucrărilor unui proiect ce aparține exclusiv PSD.

"Ca sa nu avem vorbe mai tarziu... Pe drumul expres Pitesti-Craiova se efectueaza acum lucrari de terasare, nivelare, decopertare, se foreaza coloane, se lucreaza la pila 2 pasaj peste DN 65. Pentru acest drum expres in regim de autostrada s-a facut proiectul tehnic, licitatia, exproprierea si au inceput lucrarile in guvernarea PSD. Au fost si intarzieri cauzate de plangeri penale facute constructorilor de fostii proprietari de terenuri, contestatii solutionate dupa mai bine de doi ani de instantele romanesti, dar... a demarat constructia si s-a lucrat in forta de cand a fost liber frontul de lucru. Noi am promis si am facut! Sa va vedem pe voi...", a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Drumul de mare viteza Craiova-Pitești este un proiect important pentru craioveni și în special pentru regiune. Autoritățile locale promit ca se va realiza acest obiectiv, dar craiovenii sunt sceptici.

Adauga comentariu