Oltenia, sufocată de caniculă. Ne așteaptă temperaturi de 36°C

Vreme tocmai bună de plecat la mare, pentru craioveni. Temperaturile maxime vor atinge 36 de grade C, în următoarele zile, în județul Dolj. După 16 august, media temperaturilor maxime nu va depăşi 28 de grade. 

După această racire, vremea se va încălzi din nou, însă ușor de la o zi la alta. Temperaturile vor crește iar și vor atinge până la 32 de grade în data de 20 august.

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci după canicula de zilele acestea, însă spre sfârșitul acestei luni, vom avea maxime de 32 de grade.

„O nouă răcorire a vremii ce va surveni după data de 20 august va conduce la scăderea temperaturilor maxime până la sfârşitul intervalului spre 28 de grade, în medie. Minimele vor scădea spre o medie în jurul a 15 grade în data de 17 august, pornind de la 19...20 de grade la începutul intervalului. Ulterior temperaturile minime vor creşte uşor spre o medie regională în jurul a 18 grade în data de 21 august, apoi acestea vor scădea din nou spre 15...16 grade până la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 14 – 16 august, apoi după data de 24 august”, conform ANM.

Adauga comentariu