Omorât pe strada, în Craiova. Un oltean a venit sa petreacă sărbătorile acasa cu familia dar a avut parte de un sfârșit tragic. Incidentul despre care a scris presa straina

Un bărbat de 41 de ani a fost omorât în bătaie, în plina strada în Craiova. Bărbatul, stabilit în Italia de ani buni venise acasă sa facă sărbătorile cu familia, doar ca lucrurile au luat o întorsătură dramatica.

A murit la scurt timp după ce a fost bătut măr de un șofer în mijlocul unei străzi din oraș.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bătăușul a plecat de la locul faptei, dar a fost identificat și arestat preventiv bărbatul.

Victima a fost transportata inițial la spitalul din Craiova după care a fost preluata de medicii din București. A murit însă la scurt timp.

Despre incident a scris chiar și presa din Italia, locul unde se stabilise bărbatul.

Foto Toni Sorica

Adauga comentariu