Ovidiu Flori își pierde mandatul după aproape 12 ani la Primăria Isalnita. Reacția edilului local

Decizia de eliberare din funcție a fost semnata miercuri de prefectul județului Dolj.

Ovidiu Flori este de câțiva ani în vizorul celor de la ANI care l-au declarat incompatibil în 2015, atunci când a stabilit că „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2 octombrie 2009 – 4 iulie 2013 întrucât a deținut, simultan cu funcția de viceprimar (mandatul 2008 – 2012), respectiv cu cea de primar (mandatul 2012 – 2016), și funcția de administrator al SC Servicii Publice Ișalnița SRL“.

Primarul a recunoscut la vremea respectivă că a fost delegat din partea Consiliului Local să înființeze firma Servicii Publice Ișalnița, având ca obiect de activitate difuzarea programelor de televiziune, dar că nu s-a mai ocupat de aceasta după data la care a fost înființată. r

Pimarul așteaptă ordinul de prefect prin care urma să fie eliberat din funcție pe motiv de incompatibilitate. Vorbim de 2018. Ordinul vine acum la sfârșitul anului 2019. Între timp edilul local a mai încercat variante de amânare legala a momentului plecării din funcția de primar. 

"Asta este, aștept sa vina ordinul și ma voi conforma. Am de gând sa contest decizia prefectului pentru ca este o fapta din 2010-2011 pentru care a intervenit prescripția, ma gândesc, vedem, o sa ma sfătuiesc și cu avocatul meu. O sa ma reorientez, sa iau în calcul și alte variante, viata merge înainte", a declarat Ovidiu Flori, primar Isalnita.

Adauga comentariu