Perchezitii la Secu în Dolj. Bărbatul vizat avea casa ticsită de tigări fără timbru și artificii pe care le vindea ilegal la magazinul său

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au efectuat luni o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 59 de ani, din comuna Secu, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.


Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, la locuinţa bărbatului poliţiştii au găsit 145 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal şi 2.327 de articole pirotehnice (emiţătoare sunet şi artificii). Bunurile a căror deţinere este interzisă de lege au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal.

Doljeanul iși vindea ilegal marfa la magazinul pe care-l deține, magazin ce a fost și el controlat de oamenii legii.


Tot luni polițiștii de la Daneți au efectuat 5 percheziții domiciliare la domiciliul unor persoane bănuite de tăieri ilegale şi sustrageri de material lemnos.
Astfel, la locuinţa unui bărbat de 41 de ani, din Apele Vii, poliţiştii au găsit 0,520 mc material lemnos, cu privire la care există suspiciuni că ar proveni din comiterea de infracţiuni. Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar în cauză continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.    

Adauga comentariu