Personajul promovat pe Facebook de Lia Olguta Vasilescu ca fiind autorul unei infracțiuni electorale este de negăsit. IPJ Dolj: "Nimeni nu l-a văzut, nimeni nu îl cunoaște pe cel care se presupune că împărțea ulei alegărilor din Bechet"

Parlamentarul de Dolj și fostul primar al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu scria zilele trecute pe pagina ei de socializare că PNL Dolj distribuie ulei alegătorilor din localitatea Bechet. 


Olguta Vasilescu susținea că liberalii se folosesc de un copil pentru a comite această infracțiune electorală, tocmai pentru că un minor nu ar putea fi tras la răspundere.


"Astazi, in piata din Bechet, reprezentantii PNL distribuiau ulei alegatorilor. De remarcat ca un copil a fost pus sa faca aceasta infractiune, pentru a nu raspunde penal...", scria Lia Olguta pe Facebook.


Textul însoțit bineînțeles de o poză în mulțime apare un copil cu o cutie de carton în brațe, cutie plină cu sticle de ulei și un pliant cu PNL.
Cei de la PSD nu au semnalat problema nu doar pe Facebook, ci au mers și la poliție unde au depus plângere. Răspunsul celor de la IPJ este însă unul categoric.


"Au întrebat polițiștii peste tot, chiar și la școală, pentru că apar în poză chiar angajați ai școlii din localitate, nimeni nu l-a văzut pe acest băiat, nimeni nu știe cine este și nimeni nu a confirmat că a primit ulei și mai ales de la acest băiat", a declarat reprezentantii IPJ Dolj.


În acest context veridicitatea pozei rămâne o enigmă.

 


Adauga comentariu