Platforme pentru colectarea brazilor rămași în urma sărbătorilor de iarna. Angajații Salubritatii Craiova ii roagă pe cetățeni sa nu mai arunce arborii în fata sau pe scara blocurilor

Salubritatea Craiova acționează pentru al treilea an consecutiv pentru colectarea brazilor de sărbători, brazi care în cele mai multe cazuri sunt aruncați la întâmplare în grădinile din fata blocului, sunt lăsați la ușile apartamentelor sau pe scara blocului.

"Societatea noastră organizează, pentru al treilea an consecutiv, o acțiune de colectare a brăduților de la platformele gospodărești din zonele de blocuri din Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să duceți bradul, în acest weekend, la cea mai apropiată platformă de gunoi . Noi ne vom ocupa de strângerea arborilor și transportarea lor către o firmă autorizată, în vederea reciclării. Vă rugăm să duceți brazii doar la platforme, nu în alte zone de pe domeniul public, și să nu îi introduceți în recipientele de precolectare",au declarat cei de la Salubritate. 

Pentru ca procesul de colectare sa meargă cât mai ușor locuitorii de la case au posibilitatea de a scăpa gratuit de brazi sunând la numărul de telefon 0251/422.733, apelabil non stop.

Adauga comentariu