Premiera medicala în România. Un spital din Craiova depistează coronavirusul prin ecografie pulmonara, care susțin medicii are o acuratețe similara tomografiei computerizate

Spitalul Militar din Craiova oferă de puțin timp condiții de maxima siguranță pentru cadrele medicale dar mai ales pentru viitorii pacienți. Confruntat cu diferite probleme și neajunsuri la începutul pandemiei, unitatea medicala din Craiova se pune pe picioare cu circuite epidemiologice bine stabilite și personal instruit împotriva contaminării cu Covid 19.

Unul dintre medicii care lucrează în cadrul spitalului face declarații. 

 

"O veste buna pentru Craioveni! Din 18 mai Spitalul Militar isi redeschide portile! Cu o noua organizare a circuitelor epidemiologice! Cu un personal instruit in prevenirea contaminarii cu Covid-19! Si echipat conform standardelor! Toti pacientii vor fi testati la internare pentru infectia cu SARS-Cov-2 /test rapid de maxima acuratete/ si Radiografie pulmonara! Si o surpriza!!! Suntem pregatiti si competenti pentru a diagnostica afectarea pulmonara din Covid-19 prin ECOGRAFIE PULMONARA! O premiera in Romania! Cu o acuratete similara Tomografiei computerizate", declara medicul Cezar Alexandru.

Adauga comentariu