Primar jignit si umilit de o doctorita de la Spitalul Judetean Craiova. Edilul local: "Mai avea putin si ma batea". Omul venise la spital pentru a afla starea de sanatate a unui consatean

Intamplare de necrezut pentru primarul localitatii Gighera din Dolj. Edilul local, manat de intentii cat de poate de bune, a ajuns in aceasta dimineta la Neurochirurgie la Spitalul Judetean din Craiova, aici unde este internat un consatean care in urma cu cateva zile a ajuns in stare grava la Bucuresti si a revenit la Craiova pentru recuperare.

Pentru ca pacientul si consateanul nu avea apartinatori care sa-l viziteze si sa se intereseze de starea lui de sanatate, in afara de doi batrani pentru care drumul pana la Craiova ar fi fost mult prea dificil, primarul s-a oferit sa le aduca vesti despre localnicul internat.

Numai ca ajuns pe sectia de la etajul 3 a spitalului din Craiova s-a lovit de un zid de tupeu si indiferenta din partea uneia dintre doctorite.

"Mai avea putin si ma batea. M-am dus frumos, m-am prezentat si i-am explicat de caut acolo, ca am un consatean internat si vreau sa stiu care e starea de sanatate, daca mai e nevoie sa ajutam cu ceva, sa cumparam ceva. Cand a auzit ca sunt primar a inceput ca tu si politicienii tai care nu imi dati bani de medicamente, pleaca de aici ca nu iti spun nimic. I-am zis doamna eu plec, dar mi se pare imorala atitudinea pentru ca niste batrani asteapta vesti. I-am zis ca o sa instiintez conducerea cu privire la comportamentul ei si mi-a spus ca pot sa ma duc si la mama managerului, ca mi-l da sa il tratez pe primarie si i-am comunicat ca eu il iau dar nu sunt abilitat sa fac asa ceva. Am ramas stupefiat de atitudinea dansei, nu ma asteptam. I-am spus ca plec dar mi-a lasat un gust amar. Bineinteles ca am plecat fara nicio veste despre pacient pentru ca m-a flituit", a declarat Neacsu Florea, primar Gighera.

Edilul local a facut o sesizare catre condicerea spitalului. 

Am incercat si noi sa dam de cineva din conducere sa obtinem o reactie la comportamentul doamnei doctor de la Neurochirurgie, insa fara rezultat. 

Directorii erau la niste examene. 

Adauga comentariu