Primarul din Vârtop, bun de plată. Curtea de Conturi a sesizat câteva plăți ilegale către Agenția Județeană de Fotbal Dolj. Edilul local: "Dânșii au considerat că este ilegal, este într-adevăr puțin ilegal"

Situație delicată la Primăria Vârtop din Dolj, unde Curtea de Conturi a sesizat unele nereguli. Este vorba despre niște plăți nedatorate și fără bază legală către Asociația Județeană de Fotbal Dolj, plăți efectuate în perioada 2014 - 2017, în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

"Am plătit arbitrii de la Primărie, cu ordine de plată, asta a fost în neregulă. Am făcut contestație, este pe rol, vedem ce se întâmplă. Dănșii au considerat că sunt ilegale plățile, de fapt este un pic ilegal că nu aveam voie, dar eu am înțeles că pot să plătesc arbitrii, nu pot să plătesc transport sau altceva. Am plătit 3 arbitrii în decurs de 3 ani, s-a considerat ilegal, dar era echipa comunei, aveam Hotărâre de Consiliu Local, trebuia sa ne susținem echipa, asta a fost", a declarat primarul comunei Vârtop.

Din acel moment primarul comunei Vârtop a și desființat echipa de fotbal a comunei, penttru că nu o mai putea susține financiar. O echipă care a fost înființată înainte de 90.

"Am jucat și eu în echipa asta. Avem teren de fotbal, nu mai are cine să joace. Păcat, este foarte greu fără echipă, am încercat să găsesc sponsorizări, dar nu ne ajută nimeni, iar noi la Primărie nu prea avem bani, că suntem o comună mică", a mai adaugat edilul local.

Edilul local spune că nu este la prima abatere de acest gen dacă ar fi să aibă de plătit si această pagubă, pentru că a mai plătit în mandatul lui și pentru alte nereguli.

Adauga comentariu