PSD și PNL, în “cantonament” pentru voturile locuitorilor, de pe o stradă din Craiova. Genoiu și Giugea nu se înțeleg, cum și cine asfaltează primul aleea

Este război în declarații, între PSD și PNL. De data aceasta, miza opozanților este un drum: cine și cum îl asfaltează primul.

Nicolae Giugea a mers weekendul trecut, în vizită pe Aleea 2 Cantonului, la solicitarea cetățenilor, așa cum a declarat chiar el. Nu i-a fost mare mirarea când a văzut că drumul nu este reabilitat.

“Oamenii trăiesc în condiții pe care cu greu le mai găsești la țară în ziua de azi – drumuri desfundate, care la prima ploaie devin impracticabile, gunoaie aruncate peste tot... Altfel spus, par a fi la marginea civilizației”, posta Nicolae Giugea, pe o rețea de socializare.

 

După cum a prezentat situația reprezentantul PNL, se pare că acest cartier s-a dezvoltat pe linia ferată, iar mașinile petrec mult timp la barieră. Pentru pietoni ar fi ceva mai dificil, singura pasarelă pietonală fiind dezafectată.

 

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, iese la atac și  spune că strada respectivă este de mult timp inclusă în proiectul de reabilitare.


“Aleea 2 Cantonului este în planul Primăriei de când domnul profesor încă era în sala de clasă, iar noi pe teren. Anul 2017... repet, anul 2017, este punctul de pornire al acestei lucrări, iar acum strada este, alături de alte opt, în procedură de analiză a ofertelor de proiectare și execuție”, a precizat edilul. Anul viitor strada va fi deja asfaltată.

De pasajul Gârlești se ocupă o firmă de arhitectură care lucrează la studiul de fezabilitate. De altfel, primarul Genoiu apreciază dorința de plimbare în aer liber a multor politicieni doljeni, cu scopul de a-și face campanie electorală.

Adauga comentariu