Scandal la percheziții. Avocatul Luizei, împiedicat să participe la cercetările de la fața locului. “M-au amenințat că dacă vorbesc cu presa, mă vor elimina”

Echipe de polițiști, jandarmi și criminaliști se află la locuința lui Gheorghe Dincă, de la Caracal. Aceștia caută noi probe în cazul Alexandrei și al Luizei. De altfel, se vor face verificări și in gropile betonate care au fost sparte de anchetatori in cursul zilei de ieri. Gropile au fost sparte cu tarnacopul, nu cu un buldozer, asa cum se hotarase initial.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a fost prezent și astăzi, la casa lui Gheorghe Dincă, unde s-au făcut cercetări. Apărătorul Luizei spune că anchetatorii vor să-l elimine pentru că oferă informații presei. Scandalul dintre anchetatori și avocat ar fi pornit de la o poza.

“Am intrebat daca se poate face o poza, ca eram imbracat in costumul acela. Mi-a facut o poza, dupa care procurorul a zis sa ma scoata de acolo. Dupa si-au adus aminte si de poza facuta. Poza ar fi fost o problema.

Am cerut voie, seful criminalistilor a aprobat, au gasit un loc langa o copertina si mi-au facut o poza. Ei mi-au facut poza, in locul acesl de ei. N-avea nicio importanta poza, dar au legat aceasta chestiune pentru a incerca sa faca o diversiune. Eu sunt un ghimpe si normal ca n-au nevoie de mine acolo si vor sa ma elimine”, a precizat Tonel Pop, avozatul fetei de 18 ani, Luiza Melencu. 

De altfel, acesta sustine ca a fost amenintat ca daca vorbeste cu presa, asa cum au vorbit si ceilalti avocati, va avea probleme si va fi eliminat.

Tonel Pop a precizat ca poza n-avea nicio treaba si a fost ca o capcana. 

“Au facut aceasta legatura pentru a face o diversiune si a incerca sa ma scoata de acolo”, a declarat avocatul.

Cercetarile continua la casa ororilor din Caracal.

 

Adauga comentariu