Spitalul Regional din Craiova mai face un pas în campanie electorală. Viorica Dăncilă: "Guvernul aprobă astăzi indicatorii tehnico-economici pentru opt investiții printre care si Spitalul Regional din Craiova"

Spitalul regional din Craiova este readus în discuție de PSD în plină campanie electorală, întâmplător sau nu.

Viorica Dăncilă a anuțat luni că Guvernul pe care îl conduce vrea ca în ultima ședință în această formulă să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru opt obiective de investiții, printre ele aflându-se chiar Spitalul Regional din Craiova, un punct sensibil pentru craioveni și un obiectiv foarte important pentru Oltenia.

 

Tot luni premierul demis Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va aproba proiectul privind majorarea salariului minim brut pe țară.

 

Celelalte șase obiective de investiții se referă la acordarea de ajutoare de urgență pentru aporpae 300 de familii și persoane singure din 32 de județe ale țării și modificarea HG 362/2019 privind instituirea schemei de ajutor de minimis aferente programului de finațaer a investițiilor pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare.

 

Adauga comentariu