Tensiuni între Antonie Solomon și Pro România, partidul alături de care a alea sa meargă în cursa pentru fotoliul de primar al Craiovei. S-a supărat fostul primar: "Nu stau la masa cu neica nimeni"

Antonie Solomon nu mai candidează pentru fotoliul de primar din partea partidului Pro Craiova, asa cum se grabisera cei de la filiala Dolj sa anunțe în septembrie.

Solomon s-a supărat pe colegii sai de partid. Antonie Solomon s-a declarat nemulțumit de echipa de la Dolj și considera ca decizia de a candida din partea Pro România a fost o decizie pripita.

" Ce sprijin sa îmi ofere ei mie? Am doua variante pe care le voi lua în calcul. Toate la timpul lor. Eu nu stau la masa cu neica nimeni", a declarat Antonie Solomon, facand referire la Pro România, filiala din Dolj.

În mai 2018 Antonie Solomon declara în exclusivitate pentru Ziarul de Craiova ca vrea sa candideze din nou pentru funcția de primar al Craiovei și a și făcut demersuri în acest sens.

In septembrie Solomon se prezenta pe scena Filarmonicii alături de liderii Pro România de la Dolj. Președintele Florinel Stancu anunta oficial ca întra în cursa pentru primărie cu Antonie Solomon.

"Peste 600 de persoane au fost alături de noi, aseară, la Filarmonica #Oltenia. După cum ați văzut, capacitatea sălii a fost cu mult depășită. Oamenii au stat în foaiere sau chiar afară. Pentru o primă întâlnire, pot spune că sunt foarte mulțumit. Din 111, am avut reprezentanți din 65 localități. Ne propunem ca până pe 10 noiembrie să avem filiale în toate cele 111 localități. Suntem primul partid care ne-am asumat și am anunțat cadidatul pentru Primăria Craiova”.

La scurt timp după marele anunț vine despărțirea lui Solomon de Pro România.

Adauga comentariu