ULTIMA ORĂ Instituțiile publice din Banie își suspenda sau își limitează audientele cu publicul

Prima instituie publica locala care a anunță că nu mai mai lucra direct cu publicul pentru a limita gradul de răspândire a coronavirusului a fost Oficiul de Cadastru Dolj.

" Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj va aplica o serie demăsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19). Astfel, în perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar înspațiul special rezervat din cadrul OCPI Dolj situat la parterul instituției, iaraudiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vormai avea acces decât în spațiul rezervat publicului. Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Dolj sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile online", au comunicat cei de la OCPI Dolj.

Următoare instituție care ia masuri preventive este Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj. Aici audientele direct cu publicul se suspenda total.

"Începând cu data de 11 martie a.c., programul de audiențe de la nivelul Inspectoratuluide Poliţie Judeţean Dolj se suspendă.Înscrierile în audiență vor fi reluate din data de 1 aprilie 2020. Măsura se aplică atât la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cât și la sediilepolițiilor municipale şi orășenești", declara reprezentanții IPJ Dolj.

Instituțiile pun la dispoziția publicului site-urile unde veți găsi mailurile necesare pentru transmiterea de solicitări.

Adauga comentariu