Un licean din Craiova a fost la un pas de moarte într-o stațiune din Bulgaria. Tânărul a fost salvat de un scafandru aflat în timpul liber

Clipe de panică în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur. Un licean de 17 ani din Craiova, aflat în vacanta în Bulgaria, la Nisipurile de Aur a trecut pe lângă moarte după ce s-a aventurat pe mare deși salvamarii ridicasera steagul rosu.

Încercările tânărului de a se salva din apa învolburata a marii au fost văzute de unchiul tânărului. Imediat bărbatul a sărit în apa să-și salveze nepotul,risandu-si propria viata.

O profesoara de engleza care se afla în acel moment pe plaja a relatat incidentul cutremurător, povestind de unde a venit ajutorul și salvarea băiatului.

"Acum cateva minute, un licean din Craiova a fost la un pas de moarte in Nisipurile de Aur. Mana lui ridicata sa ceara ajutor , apoi inghitita de valuri, unchiul disperat care se lupta cu furia marii ca sa isi salveze nepotul, femeile tipand neputincioase de pe mal, salvamarul aruncandu-se intr-un tarziu in ajutorul celor aproape inecati, toate sunt infioratoare inca. Ceva incredibil a schimbat in bine finalul tragic ce se conturase deja: un scafandru, tot roman, de la ISU Bucuresti, aflat la plimbare pe plaja. Cornel Uta este numele lui. S-a aruncat in marea de cod rosu si l-a salvat atat pe Nicu, cat si , probabil, pe unchiul lui epuizat de lupta cu valurile imense. 4 barbati l-au carat pe mal pe bietul baiat, au venit paramedicii, medicul de pe ambulanta, s-a sfarsit cu bine. Mai putin de un minut a lipsit ca Nicu, licean in clasa a 12-a, sa devina doar o amintire, plansa de familie si prieteni",a scris femeia pe pagina ei de socializare.

Adauga comentariu