Urmările vijeliei care a făcut prăpăd noaptea trecută. Copaci doborâți, acoperișuri smulse și mașini avariate

Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii în Craiova. 19 copaci au căzut pe carosabil și pe autovehicule la Spitalul nr. 1 Craiova, Spitalul de Boli Infectioase Craiova, b-dul Știrbei Vodă, str. Banu Stepan, str. C-tin Severeanu, str Cosuna, str Vantului, str. Potelu, str.Alunului. 

Pompierii doljeni au intervenit pentru degajarea și a unor acoperișuri care și-au luat zborul: str. Nicolae Titulescu, str Ghe. Titeica, unde a fost afectată și o conductă de alimentare gaze naturale.

 

De altfel, RAADPFL Craiova s-a ocupat de degajarea a 21  de copaci  căzuți pe carosabil pe străzile: Pașcani, Tineretului, Pandurilor, Lămâițelor, Elena Cuza, Alexandru Macedonski, Piața Gării, Decebal, Simion Bărnuțiu, Știrbei Vodă, General Dragalina, Matei Millo, Corneliu Coposu, Păcii, Nicolae Titulescu, Matei Basarab, Dealu Spirei, Artarului, Siloz, Duiliu Marcu, Spaniei.

 

În plus, craiovenii au rămas fără curent electric noaptea trecută. Echipe de la Distribuție Energie Oltenia au intervenit la consumatori pentru a remedia problemele. În Dolj, la ora 18.00 exista un număr de 11 consumatori care aveau întreruptă alimentarea cu energie electrică, la ora 20.00 doar 7 consumatori, iar la ora 22:00, doar 5. Au intervenit 8 echipe pentru rezolvarea acestor probleme. 

Municipiul Craiova nu a fost singurul afectat. În  Filiasi,  Dăbuleni, Radovan, Moțăței, Ghindeni, pompierii doljeni au intervenit pentru degajarea a 9 copaci căzuți pe carosabil.

 

 

 

Foto - Facebook, Info Trafic

 

Adauga comentariu